На Кіровоградщині судитимуть працівницю Укрпошти, яка привласнила гроші клієнтів

Перегляди: 845

Новоукраїнська місцева прокуратура завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні, відносно працівниці Укрпошти, яка обвинувачується у зловживанні своїм службовим становищем.

Про це CBN поінформували в прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Начальник відділення поштового зв’язку приймала готівку у виді платежів за послуги та оприбуткувала їх своєчасно по касовому звіті, але не направляла у головну касу, що призводило до виникнення щоденного перевищення встановленого ліміту залишку коштів, та зловживаючи своїм службовим становищем привласнювала гроші.

В результаті вказаних протиправних дій державі завдали шкоди на загальну суму понад 200 тис. грн.

Наразі обвинувальний акт за ч. 2 ст. 191 (привласнення чужого майна, шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем) КК України направили до Добровеличківського районного суду для розгляду по суті.

Жінці загрожує обмеження волі до п’яти років чи позбавлення волі на той самий строк, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю до трьох років.