На Кіровоградщині не вистачає медсестер

Перегляди: 1343

Медичні та освітні заклади області потребують 38 медичних сестер різних профілів.

Потреба існує у Добровеличківському, Знам’янському, Маловисківському, Новомиргородському та Олександрійському районах, повідомили CBN в обласній службі зайнятості.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Розмір заробітної плати - від 4723 до 5500 грн. Серед зареєстрованих вакансій також є дві пропозиції роботи з неповною зайнятістю для медичних сестер у дитячих садочках Маловисківщини та Олександрійщини (оплата праці - 2 362 грн на місяць).

У закладах для дітей Кропивницького, Знам’янського, Добровеличківського та Долинського районів потрібні чотири медсестри з дієтичного харчування. Заробітна плата – від 4723 до 5272 грн.

Чотири медсестри з косметичних процедур з оплатою праці 4723 грн на місяць потрібні у Долинському районі.

Одну медичну сестру з фізіотерапії потребує лікувальний заклад на Маловисківщині. На місяць пропонують 4723 грн.

Крім того, у Світловодському районі є вакантними дві посади молодших медичних сестер з догляду за хворими з оплатою праці 4723 грн.

Вакантними є 10 робочих місць для молодших медичних сестер (санітарка, санітарка-прибиральниця, санітарка-буфетниця та ін.) у Кропивницькому та Світловодському районах. Заробітна плата – від 4723 до 5000 грн.

За більш детальною інформацією слід звертатися до районних філій обласного центру зайнятості та Кіровоградського міськрайонного центру зайнятості.