Кропивничан запрошують на «ювілейний» 5-й «Домашній онлайн-концерт»

Перегляди: 1069

7 травня кропивничан запрошують подивитися та взяти участь у зірковому творчо-практичному шоу «Домашній онлайн-концерт».

Глядачів своїми талантами дивуватимуть артисти й вокалісти з України й інших країн світу — Андрій Рибарчук, Сергій Лазановський, Олександр Коржов, Олеся Степан, Даріуш Літовські й інші.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Окрім естрадної музики, обіцяють й класику в сучасній обробці — електронний бандурист і винахідник Іван Ткаленко познайомить всіх зі своїм мистецтвом.

За словами ведучих концерту Олександра Кахач та Юлії Прилуцької, команда проекту приготували дуже багато приємних сюрпризів.

До вокально-інструментального мистецтва додали експрес-майстер-клас «Космічна акварель» з малювання креативних ілюстрацій і картин у домашніх умовах від столичної художниці та дизайнерки. Для паралельного створення власних шедеврів глядачам необхідні будуть звичайні пензлики для малювання, акварель чи гуаш, акварельний чи звичайний папір, швацькі нитки та трохи солі.

Розпочнеться 5-й «Домашній онлайн-концерт» у четвер, 7 травня, о 18:00 год.

Доступ до його трансляції буде безкоштовним і вільним за посиланням.