На Кіровоградщині унеможливили будівництво долинського водогону

Перегляди: 2868

Обласна комісія з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку Кіровоградської облдержадміністрації зменшила фінансування будівництва долинського групового водогону.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це повідомляє CBN з посиланням на сайт Долинської міськради.

Фінансування зменшили до рівня 1,2 млн. грн. (замість необхідних 11,7 млн. грн.), що унеможливлює його завершення у 2020 році. У Долинській міськраді переконані — таке рішення суперечить вимогам постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 року № 196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку». Там зазначають: згідно календарного плану 2020-ий є останнім роком фінансування будівництва водогону з державного фонду регіонального розвитку.

Враховуючи загрозу зриву будівництва цього об’єкта, Долинська міська рада направила лист Міністру розвитку громад і територій України Олексію Чернишову щодо перегляду рішення обласної комісії.