Протягом останнього тижня в магазинах на Кіровоградщині виявили 12 порушень карантину

Перегляди: 950

Протягом останнього тижня під час перевірок робочі групи за участі представників Держпродспоживслужби, ДСНС та Нацполіції області виявили 12 порушень карантинних та протиепідемічних заходів, передає CBN з посиланням на пресслужбу відомства.

Так, в продуктових магазинах Новоукраїнки були відсутні антисептики для обробки рук відвідувачів, не проводився температурний скринінг працівників, частину продукції не накривали, таким чином не захищаючи від забруднення. В магазині автозапчастин теж були відсутні антисептики для обробки рук відвідувачів та не проводився температурний скринінг працівників.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В Тарасівській сільраді Бобринецького району так і не встановили рукомийник та деззасіб для дотримання особистої гігієни працівниками. В магазині «Агросвіт» рукомийник не використовувався за призначенням.

У магазині «АТБ» Кропивницького касир не використовувала засоби індивідуального захисту при їх наявності.

В магазині «Вацак» Новоархангельська продавець працював без рукавичок.

У п’яти магазинах Долинського району або не було дезінфікуючих засобів, або вони були без маркування; відвідувачів пускали без масок, без них були і працівники. Крім того, хлібобулочні вироби та печиво реалізувалися без пакування.

З 19 березня робочі групи за участі представників Держпродспоживслужби, ДСНС та Нацполіції області обстежили 5747 об’єктів щодо виконання карантинних та протиепідемічних заходів.