Реконструкцію школи олімпійського резерву у Кропивницькому завершать до кінця року

Перегляди: 2008

Реконструкцію обласної ОСДЮШОР-2 завершать до кінця цього року, передає кореспондент CBN.

Про це йшла мова на імпровізованому брифінгу для представників ЗМІ в рамках візиту на Кіровоградщину міністра розвитку громад і територій Олексія Чернишова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Разом із очільником ОДА Андрієм Балонєм та головою обласної ради Олександром Чорноіваненком, Олексій Чернишов ознайомився з об'єктами, які будуються в рамках президентської програми.

Саме таким об'єктом є СДЮШОР-2, реконструкція якої розпочалася в 2017 році. Ця спортивна школа після реконструкції повинна стати сучасним центром розвитку легкої атлетики, бейсболу, софтболу, боксу, футболу.

Споруда буде здатна приймати змагання всеукраїнського рівня та навчально-тренувальні збори в зимовий період провідних легкоатлетів України.

Журналістам повідомили, що наразі є необхідні кошти для завершення всіх робіт, що залишилися. Споруду планують ввести в експлуатацію до кінця 2020 року.

У планах також реконструкція в наступному році обласної СДЮШО «Надія». Ведуться перемовини з власниками стадіону «Зірка», стосовно приведення до ладу легкоатлетичного покриття на стадіоні й повернення всеукраїнських змагань найвищого рівня на одну з найкращих легкоатлетичних спортивних споруд нашої держави.

Також міністр розвитку громад і територій не виключив, що в рамках президентської програми будівництва, у Кропивницькому буде збудований сучасний мультіфункціональний спортивний комплекс.