Кіровоградський ЦДЮТ запрошує на присвячений Дню Європи онлайн-фестиваль

Перегляди: 1368

Обласний центр дитячої та юнацької творчості запрошує євроклуби Кіровоградщини та проєвропейські громадські об’єднання до участі в традиційному фестивалі «Європейське майбутнє України. Крокуємо разом», присвячений Дню Європи.

Як повідомили CBN у Центрі, захід триватиме з 12 по 15 травня в режимі онлайн.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учасниками можуть стати школярі, студенти, представники дитячих та молодіжних громадських об’єднань віком від 10 до 21 року.

За словами директорки Центру Анни Суркової, мета фестивалю — допомогти формуванню у молоді європейських демократичних цінностей, навичок громадянської активності, виражати своє бачення майбутнього України через різні форми творчості.

У програмі – інтернет-конференція «Європейське майбутнє України», квест «Прямуємо разом», віртуальна подорож «Євротуронлайн», засідання тематичних сесій «Глобальні цілі сталого розвитку. Молодіжна політика. Екологія. Освіта», віртуальна виставка малюнків та постерів «Україна європейська», дискусійні платформи.

Організаторами фестивалю виступили Міністерство освіти і науки України, Український Державний Центр Позашкільної Освіти, управління освіти і науки Кіровоградської ОДА, обласний центр дитячої та юнацької творчості та Міжнародна асоціація позашкільної освіти.

Подробиці можна дізнатися на сторінці ЦДЮТ у Facebook.