У Кропивницькому для особливих дітей проводять онлайн-заняття

Перегляди: 1039

У Кропивницькому інклюзивно-ресурсному центрі №1 для особливих дітей та їхніх батьків запустили інформаційний цикл #залишайсявдома #будьзнами.

Як розповіла CBN психолог закладу Оксана Чеканова, він допоможе дорослим краще відчути своїх дітей та створити для них сприятливий простір різних видів розвиваючої активності.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Фахівці підготували низку відеороликів. Один з них, наприклад, присвячений іграм.

«Надмірність гормонів стресу призводить до зниження імунітету, ризик захворювання при цьому зростає. І навпаки, позитивні емоції підвищують імунітет. Гра — це кращий спосіб отримати радість і задоволення та об'єднати всю сім'ю!» — йдеться в повідомленні на facebook-сторінці ІРЦ.

Співробітники центру кажуть, що процес навчання не може бути перерваним.

«Для батьків, які, ми це знаємо точно, продовжують працювати з дітьми самостійно, завжди готові підібрати програми для подальшої корекції та матеріали для занять. Ми разом з вами #залишаюсьвдома і разом з вами працюємо, щоб після завершення карантину включитись в роботу без втрати знань нашими дітьми», — наголосили співробітники Центру.