Від онкохвороби померла Міс Кіровоград-1990 Наталія Семенець

Перегляди: 2081

Володарка титулу «Міс Кіровоград-1990» Наталія Семенець померла від онкозахворювання.

Про це пише тижневик «Україна-Центр».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мама Наташі - Лариса Семенець попросила передати читачам кілька слів: «Мені важко писати і формулювати думки, але Наташі не стало. Спасибі всім, хто допомагав і підтримував. На жаль, хвороба виявилася сильнішою. Завдяки кожному з вас моя дочка боролася. Дуже багато людей відгукнулися на наш заклик про допомогу. Моя дочка щиро вірила в добро, і ви її не підвели. Дуже вдячна кожному, хто був разом з нами в цій боротьбі».

Нагадаємо, Наталія Семенець закінчила на «відмінно» музичну школу за класом фортепіано. Потім успішно – фізмат, працювала в 20-й школі вчителем математики і паралельно проводила групові тренування з аеробіки. Отримала другу вищу освіту на факультеті фізвиховання і стала законодавцем моди на нові види тренувань краси. Чим вона тільки не займалася: бодіфлекс, пілатес, степ, аква-аеробіка, танцювальна аеробіка.

Найперші на Кіровоградщині конкурси краси – це теж її.

1988 рік – «Міс Молодість» у клубі Компанійця. 1989 – «Міс Дивна Мить» – Міжнародний конкурс краси в м. Олександрія. 1990 – «Міс Кіровограда». 1991 – учасниця першого всеукраїнського конкурсу краси, Київ.

Редакція CBN співчуває рідним та близьким Наталії Семенець.