У Кропивницькому розпочався фотоконкурс «Світ, який ми захищаємо»

Перегляди: 645

Команда «Арт блокпост» разом з обласним ресурсним центром з питань допомоги учасникам АТО та ВПО розпочали фотоконкурс для ветеранів АТО/ООС «Світ, який ми захищаємо».

Про це CBN повідомили громадська організація «Мобільна волонтерська група» та ОУНБ ім. Чижевського.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вони запрошують захисників та захисниць України присилати свої авторські фотороботи. «У житті “до карантину” щосуботи “Арт блокпост” збирав на творчі майстер-класи ветеранів і ветеранок російсько-української війни. Кожне із занять мало своє продовження в житті наших учасників – хтось і надалі малює та досяг уже того рівня, що продав свої перші власні картини, хтось почав шити, і противірусні маски не стали винятком, хтось зв`язав свою першу іграшку і подарував племіннику на день народження.

Історія кожного майстер-класу унікальна, як і творчий шлях наших учасників. Одного разу темою зустрічі-творчих посиденьок стала “Художня фотографія”. Жваве обговорення законів композиції, стилістичних жанрів лише довели, що творча людина творча у всьому», - йдеться у повідомленні.

Конкурс триватиме до 1 липня 2020 року. Докладніша інформація на сайті бібліотеки. Фотографії приймають за електронною адресою: art@library.kr.ua з позначкою «На конкурс».