Останні дзвінки для школярів Кропивницького проведуть у режимі онлайн

Перегляди: 1866

Цьогорічні останні дзвінки у Кропивницькому пролунають в останніх числах травня в режимі онлайн.

Про це CBN поінформували в пресслужбі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У більшості шкіл останні дзвінки проведуть 29 травня. Першими — 22 травня — святкуватимуть завершення навчального року у НВО «Науковий ліцей». Для учнів НВК «Кіровоградський колегіум» та НВО ім. Т. Шевченка останній дзвінок пролунає 30 травня, у Гімназії НТН — 31-го. Кущівська гімназія і СпецЗОШ №3 відзначатимуть свято останнього дзвінка 1 червня.

Через карантинні обмеження у школах Кропивницького скасували традиційні урочисті лінійки. Проте управління освіти міської ради запропонувало вчителям та учням відзначити свято останнього дзвінка в режимі онлайн.

«В НВО №6 відбудеться онлайн-трансляція на каналі школи в YouTube, НВО №16 цей день відзначить онлайн-концертом, а для учнів НВО №19 проведуть відеоестафету “Здрастуй літо!”. Також класні керівники вітатимуть своїх учнів із завершенням навчального року під час онлайн-конференцій, зустрічей та класних годин за допомогою онлайн платформи ZOOM», — зазначили в пресслужбі міської ради.