Жителям Кропивницького дали можливість поприбирати без штрафів

Перегляди: 2242

Керівник Спеціалізованої інспекції Кропивницького закликав власників магазинів, кафе, салонів, офісів, що відкрилися, навести лад на прилеглих територіях, передає CBN.

«Звертаюся до усіх без виключення суб'єктів благоустрою міста Кропивницького з проханням поприбирати свої прилеглі території! Виставити урни! Здійснити вивіз сміття, а в кого закінчився договір на вивіз ТПВ — поновити його! Знищити бур'яни, вскопати газони і висадити квіти!» — йдеться у дописі Андрія Максюти на його сторінці у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Він також звернувся до своїх працівників з проханням робити приписи про усунення недоліків, попереджати підприємців і давати змогу прибрати без штрафів.

«Люди тільки почали працювати і ми даємо можливість навести порядок, але приступати до прибирання треба як кажуть "ще вчора". Тобто — негайно. Протоколи писатимуть, якщо буде відсутнє взаєморозуміння. А після протоколів – штрафи», — попередив керівник спецінспекції Кропивницького.