Карантинний синдром: лише 15 ринків Кіровоградщини працюють без порушень

Перегляди: 820

Протягом минулого тижня на Кіровоградщині відкрився та працював 31 агропродовольчий ринок, в тому числі дев’ять у Кропивницькому, три в Олександрії, два у Світловодську та один у Знам’янці.

Про це CBN поінформували в Держпродспоживслужбі області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

П'ятнадцять із них працювали без зауважень. Зокрема, мова йде про Знам’янський ринок, овочевий ТОВ «Альваїд», «Шахтарський», «Привокзальний», «Полтавський», «Жемчуг» у Кропивницькому.

Постійно знаходили порушення на «Центральному», «Колгоспному», «Новомиколаївських торгових рядах», «Черемушках» у Кропивницькому, на Олександрійському центральному ринку та «Александріті» в Олександрії, а також у Світловодську.

Одним із найпоширеніших порушень було перебування покупців без масок. Такі зафіксували у Світловодську, на Олександрійському центральному ринку, «Олександрівському», ТОВ «Голованівський базар», Добровеличківському ринку РСТ та на «Центральному» і «Колгоспному» у Кропивницькому.

Температурний скринінг не проводили на «Александріті» в Олександрії, а також там відсутні дезінфектори.

На ринку в Світловодську, «Олександрівському» та Олександрійському центральному було скупчення відвідувачів без дотримання відстаней в 1,5 м.

Відсутні захисні екрани або пошкоджені, що потребують заміни, були на ринку в Світловодську, на ТОВ «Голованівський базар» та на «Черемушках» у Кропивницькому. На останньому також не дотримувалися відстані між продавцями.