Жителі Кропивницького назвали найактуальніші проблеми міста

Перегляди: 1495

Більше третини опитаних жителів Кропивницького (37,9%) вважають, що ситуація в місті протягом цього року не зміниться.

Такі данні озвучили під час онлайн-брифінгу «Кропивницький: до і після», який провів Пресклуб реформ, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В тому, що ситуація покращиться, переконані 31,9% респондентів, і лише 10,5 % опитаних припускають, що вона швидше погіршиться.

Трьома найважливішими проблемами кропивничани вважають поганий стан доріг (48%), тротуарів (35,5%) та занедбаність центральної набережної міста (28,4%). Наступними по актуальності питаннями місцеві жителі назвали погане прибирання, безпритульних тварин, стан під’їздів у багатоповерхівках та недостатнє освітлення вулиць.

Озеленення обласного центру поганим вважає 11,5% опитаних, корупція в органах влади турбує 10,1% людей, а поганою роботу місцевого транспорту називають 7,9% респондентів.

Опитування громадської думки провели Центрально-українська соціологічна лабораторія спільно з Клубом міжнародної політики з 25 лютого по 10 березня. Обсяг вибірки — 1200, вибірка квотна репрезентативна для дорослого населення міста за статтю, віком (від 18 і старше), районом проживання. Похибка репрезентативності вибірки — 3,2% (рівені ймовірності 0,95).