Що подарувати дівчині, яка народилася восени або взимку?

Перегляди: 1573

Багато хто знає, що пора року, коли ми народилися, може відкласти відбиток і на наш характер. Тому, обираючи подарунок дівчині, народженої в осінні дні або взимку, вам варто враховувати специфіку цих пір року, погодні умови і те, чи буде у неї можливість відразу застосувати ваш презент. І якщо у вас немає ніяких припущень та ідей щодо того, що ж їй презентувати, то ми постараємося запропонувати вам кілька хороших варіантів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Осінні варіанти

Для початку розглянемо ідеї, прекрасно підходять дівчатам, які народилися восени. Серед найбільш популярних варіантів варто виділити:

- парасолька

Всі знають, що осіння погода вельми мінлива, і стильна парасолька їй точно стане в нагоді. Ви можете вибрати як невеликий складений варіант, так і досить габаритну парасольку-тростину.

- шарф або хустка

У цей період стає прохолодніше, і подібні презенти стануть не тільки теплим доповненням її образу, але і проявом турботи з вашого боку.

- чайні або кавові набори

Вибирати той чи інший варто залежно від того, якому саме напою віддає перевагу дівчина. При цьому радимо вам зупинятися тільки на хороших сортах, та й в якості доповнення ви можете вибрати для неї чашку з цікавим принтом.

- кімнатні рослини

У цей період року, коли все навколо починає в’янути, так і хочеться, щоб вдома було якесь квітуче дерево або квітка! Радимо вам вибирати той вид рослини, який круглий рік виглядає красиво, наприклад орхідею.

- цікаві враження

Дуже багато хороших варіантів зібрано на https://www.bodo.ua/podarki-devushke/, наприклад прогулянка на конях, політ над Києвом на повітряній кулі, сплав річкою, майстер клас мобільної фотографії, вечеря в оранжереї і багато іншого.

Ідеї зимових подарунків

Якщо винуватиця свята народилася взимку, це теж варто врахувати і подарувати їй один з таких варіантів:

- плед з рукавами

Відмінне рішення, адже в холодні зимові дні дівчина може загорнутися в цей плед і дивитися свої улюблені фільми і серіали.

- термокружка

Вибирайте якийсь цікавий принт, і тоді подарунок буде не тільки практичним, але і досить прикольним.

- зимові розваги

Це саме той час, коли ви можете зводити дівчину на каток, навчити її кататися на сноуборді або на лижах, весело провести час на тюбінгових гірках або ж відвідати з нею виставку скульптур з льоду.

- набір для приготування зимових напоїв

Ще один непоганий варіант, особливо якщо вона любить взимку пити глінтвейн, грог або пунш. При цьому ви можете до спеціальних спецій і фруктів додати ще й правильні келихи.

- путівка

Взимку досить багато вихідних днів, а значить саме час для подорожей! Напрямок вибирайте, виходячи з її вражень, адже хтось любить взимку їздити на засніжені лижні курорти, хтось - відвідувати різдвяні ярмарки в європейських столицях, ну а комусь до душі морський бриз і тепло південних країн.

Вибирайте те, що сподобалося вам найбільше, і те, що точно припаде до душі самій дівчині!