У Кропивницькому нагородили нацгвардійця, який врятував жінку від нападу (ФОТО)

Перегляди: 1140

Очільник ГУ Нацполіції області Роман Козьяков вручив подяку старшині стрілецького батальйону військової частини 3011 Національної гвардії України Олегу Чорноівану, який у позаслужбовий час врятував жінку від нападу.

Про це повідомляє CBN з посиланням на сторінку військової частини 3011 Національної гвардії України у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

15 травня Олег Чорноіван разом із коханою та її подругою повертався додому, коли біля одного з торгових центрів Кропивницького почув здавлені звуки про допомогу. Старшина підійшов перевірити й побачив, що невідомий чоловік повалив на землю дівчину та рукою стискав її шию. Побачивши гвардійця, нападник намагався втекти, але не встиг. Олег Чорноіван затримав злочинця та передав його наряду поліції.

«Правоохоронець має бути напоготові навіть у вільний від несення служби час. Ми ніколи не знаємо заздалегідь, коли знадобиться наша допомога, але в будь-який час готові захищати наших людей» - говорить Олег Чорноіван.

За сумлінне ставлення до виконання службових обов'язків, протидії злочинності, порятунок життя людини та затримання злочинця по гарячих слідах старшину Олега Чорноівана нагородили відзнакою головного управління жетоном «За безпеку та захист громади» та подякою головного управління Національної поліції в Кіровоградській області.