ФК «Олександрія» розгромив «Черкащину»

Перегляди: 1379

Напередодні поновлення чемпіонату Української Прем’єр-Ліги, яке заплановане на 30 травня, олександрійці зіграли контрольний матч із ФК «Черкащина».

Про це СВN поінформували в пресслужбі ФК «Олександрія».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Наші земляки переважали менш досвідчених конкурентів за усіма статтями, здобувши перемогу – 5:0.

Перший гол олександрійці забили на 34 хвилині. Відзначився Дмитро Гречишкін дальнім ударом із-за меж штрафного майданчика. Вже за три хвилини Кирило Ковалець подвоює рахунок. На 65 хвилині Максим Задерака потужним ударом під поперечину довів перевагу господарів до трьох м’ячів -3:0.

На 80 хвилині, після розіграшу стандарту, Олександр Мельник пробив впритул головою в ближній від голкіпера кут - 4:0. Остаточну крапку в цьому протистоянні поставив Денис Безбородько на 8 хвилині, після передачі Протасова - 5:0.

Післяматчевий коментар наставника олександрійців Володимира Шарана для клубної пресслужби:

«Провели останній спаринг напередодні рестарту чемпіонату, вже десь відчуваючи, що стартуємо 30 травня. Тому, цей матч був головною репетицією. Для будь-якої команди краще проводити спаринги, ніж тренуватися. Наша команда не виключення. Матч показав проблеми, які поки що є в команді. Ми розуміємо, що "Черкащина", при всій повазі до суперника, це не "Зоря". Звичайно, проти луганчан ми будемо діяти трішки інакше. Саме головне для тренерського штабу – визначитися зі складом. Добре, що сьогоднішній поєдинок закінчився без травм. Дуже обережно треба грати в таких поєдинках, тому що, як правило, напередодні важливих матчів гравці отримують травми. Сьогодні футболісти відпрацювали із бажанням. Я вдячний хлопцям за гру, а супернику, за те, що відгукнулися на нашу пропозицію».