Компанія з Кіровоградщини готує подарунок для Ілона Маска

Перегляди: 3686

Компанія «Велта» готує подарунок з титану для американського підприємця Ілона Маска.

Про це в інтерв’ю «Україні-Центр» заявив генеральний директор компанії Андрій Бродський.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Скажіть, будь ласка, а кому б ви хотіли подарувати титанові шахи?» - спитав у нього автор інтерв’ю Юхим Мармер.

«Ух ти! Ви знаєте... (сміється). Ні, у мене є цілком конкретна відповідь на це запитання, але це будуть не шахи... Гаразд, скажу: ми готуємо подарунок з титану для Ілона Маска», - відповів Андрій Бродський.

Який саме подарунок планує презентувати Маску «Велта», Бродський не сказав.


ТОВ «Виробничо-комерційна фірма “Велта”» – українська компанія, яка володіє двома ресурсними активами в Кіровоградській області – Лікарівським та Бирзулівським родовищами. На базі останнього в 2011 році компанія збудувала гірничо-збагачувальний комплекс з видобутку та переробки ільменітового концентрату. Наразі ТОВ ВКФ «Велта» займає 2% на світовому ринку титанової сировини.

Ілон Рів Маск - інженер, підприємець, винахідник, інвестор, мільярдер. Засновник компаній SpaceX, PayPal, Neuralink і The Boring Company, головний дизайнер (Chief Product Architect), генеральний директор і голова ради директорів Tesla Inc., що керує заводом Tesla. Входить до ради директорів компанії SolarCity, заснованої його двоюрідними братами. («Вікіпедія»)