Ресторанний бізнес Кропивницького відновлюється після карантину | телеканал «Вітер»

1435
кількість переглядів

Свій заклад, відомий на все місто смачними стейками, Олена Августова відкрила 6 років тому. Як і всі ресторатори Кропивницького, чи не найбільш складним періодом називає саме карантин. Адже податки ніхто не скасовував. Та попри це, вона не звільнила жодного працівника. За два місяці аби хоч якось протриматися на плаву – довелося переформатувати роботу.

Детальніше – в сюжеті CBN.

О 12:00 щонеділі ми надсилаємо лист, у якому пишемо про головні події тижня, що минув (пріоритет - Кіровоградщина, але згадуємо і про всеукраїнські, якщо вони мають якесь відношення до області). У повідомленні також - анонси на наступний тиждень.


Приєднуйтеся до нас у Facebook, читайте в Telegram і Twitter.