На Кіровоградщині понад 5 тисяч учнів хочуть пройти пробне ЗНО

Перегляди: 868

У Кіровоградській області 5036 учнів візьмуть участь у пробному ЗНО, передає CBN з посиланням на пресслужбу облдержадміністрації.

Тестування з української мови запланували на 15 червня, з інших предметів – 17 червня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як зазначив начальник управління освіти й науки ОДА Володимир Таборанський, 2700 випускників області зареєструвались для проходження пробного ЗНО з української мови. 17 червня 976 учнів складатимуть математику, а 663 – англійську мову.

В управлінні освіти й науки ОДА повідомили, що 242 школярів візьмуть участь у пробному ЗНО з біології, 91 – з географії, 53 – з хімії, 51 – з фізики. При цьому лише п’ятеро учнів вирішили проходити тестування з німецької мови, а двоє – з французької.

Пробне ЗНО на Кіровоградщині проводитимуть на 20 пунктах тестування. Запрошення-перепустки, у яких зазначені адреси, учасники отримають 1 червня через особисті електронні кабінети.

Нагадаємо, основна сесія ЗНО розпочнеться 25 червня й триватиме до 17 липня. Згідно з попередніми даними, у ній візьмуть участь близько 8 тисяч випускників Кіровоградщини.