У ЦНАПі Кропивницького готуються до запуску сервісу «єМалятко»

Перегляди: 1375

Серед послуг, який надає ЦНАП Кропивницького, з'явиться комплексна послуга зі створення сприятливих умов для реалізації прав дитини, передає CBN з посиланням на проект рішення виконкому міськради обласного центру.

Мова йде про сервіс для батьків новонароджених «єМалятко».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його допомогою протягом 15 хвилин можна буде оформити 10 державних послуг від різних органів влади, що пов’язані з народженням дитини.

Серед них - реєстрація народження дитини, місця її проживання, визначення походження дитини, оформлення допомоги при народженні, допомоги на дітей у багатодітних сім’ях, внесення відомостей про дитину до електронного Реєстру пацієнтів, внесення відомостей про дитину до Єдиного державного демографічного реєстру, оформлення індивідуального номера платника податків, визначення належності дитини до українського громадянства, оформлення посвідчень батьків та дитини багатодітної сім’ї.

Наразі фахівці Центру надання адміністративних послуг готують усі необхідні документи та проводять організаційні заходи.