Юних кропивничан запрошують долучитися до конкурсу «Перспектива міста-2025»

Перегляди: 1369

У Кропивницькому муніципальна партія «Перспектива міста» проводить конкурс «Перспектива міста-2025» для дітей та підлітків віком до 14 років.

Про це CBN повідомили у прес-службі партії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

До участі у конкурсі можуть долучитися всі охочі. Для цього кожен учасник має намалювати, яким він бачить своє місто за п’ять років: свій квітучий двір, гарну площу, парк, сучасну європейську набережну, затишні сквери тощо.

Маючи малюнок, потрібно записати відео до 30 секунд з презентацією власної роботи, викласти це в Facebook чи Instagram з тегом #перспектива_міста_2025 та відправити посилання на публікацію в приватні повідомлення на сторінку «Перспективи міста» у Facebook.

Організатори зазначають, що малюнок має бути виконаним фарбами чи олівцями. Під час запису відео кожен учасник має коротко представитися та описати свій проект.

На відео та в описі до нього мають бути обов’язкові тези:

1. Мене звати _____, мені _____ років.

2. Я бачу Перспективу міста-2025 такою: _____.

Конкурс триватиме до 20 червня включно. Усі учасники конкурсу отримають призи. Протягом тижня після завершення конкурсу експертне журі культурно-мистецького фонду «Перспектива» обиратиме трьох переможців, які і отримають брендовані футболки та головні нагороди:

- 3-D ручку;

- бездротові навушники;

- портативну Bluetooth колонку.

Більш детальну інформацію можна отримати за посиланням: Facebook.