Як Кропивницький пережив карантинну весну. Відкрилася виставка Ігоря Демчука (ФОТО)

Перегляди: 1086

У художньо-меморіальному музеї Олександра Осмьоркіна триває віртуальна виставка репортерських фото заслуженого журналіста України Ігоря Демчука «Карантинна весна Кропивницького», передає кореспондент CBN.

«Масочний режим, соціальне дистанціювання, дезінфекції та проведення інших протиепідемічних заходів, майже безлюдні вулиці, порожній залізничний вокзал та маршрутки без пасажирів, зачинені міські ринки без продавців і покупців, плакати із соціальною рекламою про необхідність залишатися вдома. Це своєрідний фотолітопис реалій сьогоднішнього існування мешканців нашого міста. І все ж "карантин не назавжди". Життя продовжується – квітнуть знамениті тюльпани в мальовничому Дендропарку, а щаслива родина радіє новонародженим чотирьом дівчаткам!» - зазначила директорка музею Віта Чернова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Експозицію складають понад 30 репортерських світлин, які відображають життя міста під час карантину, який оголосили 12 березня.

«Фотовиставка "Карантинна весна Кропивницького" підготовлена Ігорем Демчуком і музеєм експромтом, власне як і абсолютно неочікувана ситуація з пандемією, і є не просто фіксацією подій, а вісником перемоги найпрекрасніших якостей людства – доброти, щирості, віри і оптимізму», - додала директорка музею.