Кропивничани можуть отримати пільгу на оформлення біометричних документів

Перегляди: 721

Від сплати 70% вартості за оформлення, обмін документів, що підтверджують громадянство України, посвідчують особу чи її спеціальний статус, звільнені окремі категорії людей, які зареєстрували своє місце проживання на території Кропивницького.

Про це CBN поінформували в пресслужбі управління ДМС області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відповідне рішення прийняли на сесії міської ради Кропивницького. Звільнення від оплати частини вартості адміністративної послуги окремих категорій людей - це виключно право місцевих громад, оскільки відповідні гроші зараховуються до місцевого бюджету.

Обов'язковою умовою користування пільгами є реєстрація місця проживання на цій території та надання документа пільговика під час отримання адміністративної послуги Міграційної служби.

Адміністративний збір за оформлення закордонного паспорта з врахуванням пільги становить: за 20 робочих днів - 435,60 грн, у терміновому порядку (сім робочих днів) - 541,20 грн. Розмір адміністративного збору за оформлення ID-картки за 20 робочих днів складає 256,80 грн, за 10 робочих днів - 294,60 грн.

Перелік категорій осіб за посиланням.