У Кропивницькому покажуть «мишей Зеленського»

Перегляди: 1111

Перед сесією Кіровоградської облради активісти Руху опору капітуляції вимагатимуть підтримати звернення проти реваншу.

Про це CBN повідомили у пресслужбі кропивницького представництва Руху опору капітуляції.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«12 червня о 9:30 на площі Героїв Майдану Рух опору капітуляції спільно зі всіма національно-патріотичними і проєвропейськими силами Кропивниччини проведе флешмоб "Миші Зеленського", який є продовженням всеукраїнської акції "Стоп реванш!" Головна мета – закликати депутатів облради підтримати звернення проти реваншу Кремля і проросійських сил рішенням ради», - сказано в анонсі акції.

«Нещодавно Зеленський назвав представників місцевого самоврядування "сепаратистами". Чи можна залишати це без реакції? Чи можна залишати без відповіді від нашої області всі ті кроки нашої центральної влади, які спрямовані на капітуляцію та реванш проросійських сил? Впевнений, ні! Наші депутати повинні висловити свою позицію і підтримати рішення громади, яке було прийнято на кропивницькому Майдані», - зазначив координатор Руху опору капітуляції Кропивницького Дмитро Сінченко.

Нагадаємо, у Кропивницькому 24 травня відбулася акція «Стоп реванш», спрямована проти реваншу проросійських сил та капітулянтської політики влади.