На дорозі М-12 офіційно відкрили рух після ремонту

Перегляди: 1166

На автомобільній дорозі М-12 Стрий - Тернопіль - Кропивницький - Знам’янка офіційно відкрили рух транспорту.

Роботи з ремонту аварійного шляхопроводу, розпочаті в березні, знаходяться на стадії завершення, повідомляє пресслужба ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Аварійний стан шляхопроводу ускладнював життя водіям, які рухались цією дорогою. Проте після проведеного ремонту рух на цій ділянці вже офіційно відновлено. Завдяки оперативності нам вдалось це зробити на кілька місяців раніше, ніж передбачалось попередньо», - прокоментував голова облдержадміністрації Андрій Балонь.

Підрядник провів фрезерування старого покриття, відновив пошкоджені поверхні опор, замінив опорні частини балок і тротуарні блоки за всією протяжністю шляхопроводу, а також влаштував два шари асфальтобетонного покриття.

Через руйнування тротуарних блоків на шляхопроводі склалась критична ситуація, яка могла призвести до виникнення аварій. У зв’язку з цим у березні 2020 року розпочались ремонтні роботи.

Фінансування об’єкту відбувається за рахунок коштів державного бюджету в рамках експлуатаційного утримання доріг загального користування. Загальна вартість ремонту сягатиме близько 12 млн грн.