У Кропивницькому п’яний водій протаранив два поліцейські авто і протягнув по асфальту патрульного

Перегляди: 4458

Сьогодні, 12 червня, близько третьої ночі, патрульні отримали повідомлення, що Кропивницьким рухається автомобіль Chevrolet Niva, водій якого перебуває у стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Згодом поліцейські побачили це авто на вулиці Братів Ельворті. Водій на вимогу поліцейських не зупинився і, продовжуючи рух, порушував правила дорожнього руху.

На вулиці Соборній авто зіткнулося зі службовим автомобілем Toyota Prius. Один з поліцейських підбіг до Chevrolet та намагався зупинити водія. Однак водій продовжив рух, протягнувши за собою інспектора.

Інший поліцейський кілька разів попередив водія Chevrolet про намір застосувати вогнепальну зброю. На це він не відреагував та продовжив рух. Патрульний кілька разів вистрелив з табельної вогнепальної зброї по колесах Chevrolet, влучивши у три колеса. Однак автомобіль рухався, тягнувши за собою патрульного.

Надалі авто порушника наїхало на ще один службовий автомобіль Toyota Prius, який перекривав йому рух, й опісля водій зупинився.

Патрульні затримали водія. Ним виявився 20-річний місцевий житель, який мав ознаки алкогольного сп’яніння. На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу Кропивницького відділу поліції.

Патрульні склали на водія адмінматеріали. На вимогу поліцейських пройти огляд на стан сп’яніння водій відмовився.

Медичної допомоги водій не потребував.

Патрульного шпиталізували до лікарні із тілесними ушкодженнями, його життю нічого не загрожує.

Наразі слідчий вніс відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) ККУ.