У Кропивницькому обрали нового очільника обласного осередку партії «Сила і честь»

Перегляди: 3595

У Кропивницькому сьогодні, 13 червня, відбулася конференція обласного осередку політичної партії «Сила і честь», передає кореспондент CBN.

Вона була присвячена розбудові партії, переформатуванню її керівного складу та підготовці до майбутніх місцевих виборів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На збори завітали перший заступник голови секретаріату партії Сергій Гололобов та заступник голови секретаріату партії Сергій Дяченко.

На конференції був обраний новий склад правління обласного осередку партії та її голова.

Як зазначив Сергій Гололобов, партія «Сила і честь» перша в Україні ідеологічна партія. Раніше на політичному полі країни українці спостерігали лише лідерські партії.

Лідер партії -  політичний та громадський діяч Ігор Смешко - у листі звернувся до делегатів конференції: «Щиро вітаю вас з цією важливою подією не тільки в житті вашої організації, а й в житті партії. Ми з вами є не лише свідками, а й безпосередніми учасниками створення в Україні першої, заснованої на ідеології, партії консервативної демократії. Нас не фінансують олігархи, нам не допомагає держава. Але у нас є багатотисячна армія наших щирих прихильників, які голосували за мене та партію минулого року на виборах і яких з кожним днем стає все більше і більше.

Ваше поважне зібрання відбувається в непростий час як для нашої країни, так і для кожного з нас. Шість років неоголошеної війни, тотальна корупція, непрофесійна влада та світова пандемія поставили Україну перед останньою межею, за якою - точка неповернення. Але, об’єднавшись, ми зможемо вивести країну з кризи, забезпечити її народу гідне життя та розбудовувати справжню демократію, де більшість населення становить середній клас, та панує верховенство права».

Ігор Смешко зазначив, що партія знаходиться на початку свого політичного шляху і попереду багато роботи.

Очільником правління обласного осередку партії «Сила і честь» одноголосно обрали Олександра Скляревського. Він наголосив, що ідеологія партії, - консервативна демократія.

За словами голови обласного осередку партії Олександра Скляревського, першим завданням, яке стоїть перед членами партії, - це партійне будівництво. Українці повинні знати, що є не тільки партії, яких спонсорують олігархи і які приймають закони виключно виходячи з їхніх інтересів, а й ті, в яку люди вступають не через бажання заробити чи отримати тепле містечко, а через бажання змінити країну так, щоб краще жили пересічні українці.

Олександр Скляревський наголосив, що філософія партії складається з двох чинників. Перший - збереження сталих традицій українського народу, вшанування його героїчної історії. Другий - набуття найкращого досвіду інших країн, базуючи його на своїх національних інтересах.

«Люди з кожним днем все більше розчаровуються у керманичах країни і старих партіях. Але вони не мають можливості звичними засобами дізнатися про інші політичні сили. Ігоря Смешка практично не пускають на телевізійні канали, що належать олігархам. Тому наше завдання знайти прихильників і разом згуртуватися в потужну політичну силу, яка зможе протистояти олігархічним маріонеткам», - зазначив Олександр Скляревський.

Приймальня обласного осередку партії «Сила і честь» знаходиться на вулиці Гоголя, 95/46. Про діяльність партії можна дізнатися у Facebook на сторінці - Кіровоградський регіональний Е-офіс політичної партії «Сила і Честь».

Фото Ігоря Демчука.