У Кропивницькому завершили реконструкцію двору для п’яти дев’ятиповерхівок на Волкова 6, Волкова 8

Перегляди: 1043

Нещодавно підрядники закінчили роботи з реконструкції двору для кількох багатоповерхівок за адресами Волкова 8 к1, Волкова 8 к2, Волкова 8 к3, Волкова 6 к4, Волкова 6 к5. Реалізація цього інфраструктурного проекту стала можлива завдяки співпраці міської влади та депутата Кіровоградської обласної ради Вадима Волканова.

«В останні кілька років ми активно співпрацювали з жителями будинків Волкова 8 к1, Волкова 8 к2, Волкова 8 к3, Волкова 6 к4, Волкова 6 к5. Це великий двір для кількох дев’типоверхівок. Ми проводили зустрічі з людьми, організовували суботники, упорядковували прилеглу територію. Але лише в цьому році нам вдалося ініціювати виділення коштів з міського бюджету для повноцінної реконструкції двору. Це серйозний інфраструктурний проект і нам дуже приємно, що жителі вказаних будинків постійно знаходять час для спілкування, вносять свої пропозиції та контролюють виконання робіт», — зазначив Вадим Волканов.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Під час чергової зустрічі представники ОСББ та жителі будинків вручили депутату обласної ради Вадиму Волканову листи-подяки та запропонували власні ідеї розвитку мікрорайону Черемушки та міста Кіровоград загалом.

«За це депутатське скликання нашій команді вдалося чимало: покрівлі будинків, придомові території, дороги, зовнішнє освітлення, ремонти в школах та спортивних залах. Все це було б неможливе без налагодженого зворотного зв’язку між нашою командою, жителями міста, а також керівництвом Кіровограда та області. Десь цей зв’язок дуже активний і яскравий цьому приклад будинки на Волкова 8 к1, Волкова 8 к2, Волкова 8 к3, Волкова 6 к4, Волкова 6 к5. Десь слабший. Але найголовніше — це бажання самих людей робити свій двір, мікрорайон та місто кращими! І тут вже, без зворотного зв’язку ніяк не обійтися», — підсумував результати зустрічі Вадим Волканов.