«Олександрія» з великим рахунком поступається «Десні»

Перегляди: 869

З точки зору боротьби за нагороди сьогоднішній матч олександрійців із «Десною» був надважливим. До цього підопічні Шарана не тільки не могли виграти в чернігівців, але й забити.

Цього разу вразити ворота команди Олександра Рябоконя вдалося, а ось досягнути позитивного результату знову не судилося. Першиц тайм на газоні КСК «Ніка» гості провели краще. Чернігівці вдало пресингували, не дозволяли господарям грати першим номером й були швидшими й небезпечнішими.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Декілька разів свою команду рятував Юрій Паньків. Але на 29-й хвилині захисники господаріа надали можливость Олесандру Філіпову отримати м'яч в центрі поля й зробити рейд до штрафної. Тут найкращий бомбардир деснянців хитнув п'ятірку візаві й зряче обвідним ударом вразив дальній кут без шансів для Паньківа - 0:1. Миттєво олександрійці мали шанс відігратися. Та після класної комбінації Артем Гордієнко з близької відстані не переграв Євгена Паста.

Далі більше ініціативою володіли гості й мали декілька небезпечних моментів. А вже наприкінці тайму гості заробили штрафний на правому фланзі, а Гліб Бухал отримав попередження. Владислав Калітвінцев зробив сильний простріл в штрафну, а м'яч нікого не зачепивши опинився вдруге в сітці воріт «Олександрії» - 0:2.

В перерві в роздягальні господарів відбулася серйозна розмова. Й з появою Василя Грицука наші земляки відразу побігли вперед. І Максим Третьяков відіграв один гол - 1:2. І тут господарі мали шанси відновити рівновагу, але Євген Паст і захисники відбилися. Й, на жаль, в цей момент Андрій Гітченко своїм влучним пострілом збив атакувальний порив «Олександрії» - 1:3. А тут ще й в чужій штрафній Владислав Бабогло в суперечливому епізоді в боротьбі з Гітченко отримав друге попередження. В меншості втримати надмотивовану «Десну» господарям не вдалося.

Після перегляду VAR, арбітр Євген Арановський призначив пенальті в ворота Паньківа. Олександр Філіпов з «позначки» оформив дубль й зняв усі питання відносно остаточного результату протиборства. А вже на останній хвилині Тотовицький, який вийшов на заміну, остаточно добив господаріа.

Після другої поспіль поразки з рахунком 1:5, олександрійці поступаються «Десні» вже 6-ма очками й займають 5-те місце. Шанси на повторення минулорічного бронзового успіху в «Олександрії» значно зменшилися. А ось чернігівці, після виїзної перемоги та успіху київського «Динамо» в грі з «Зорею» - 1:3, вийшли на третє місце.

Цікаво, що в наступному турі «Десна» зіграє з «Зорею». В хлопців Володимира Шарана, які надалі зіграють із «Шахтарем», шансів на помилку більше немає. Попереду, ще ціле коло чемпіонату УПЛ.