Дільничний із Кіровоградщини під час відрядження на сході країни врятував жінку

Перегляди: 932

Поліцейський з Кіровоградщини, що зараз несе службу у Попасній, надав домедичну допомогу 40-річній місцевій жительці, яку непритомною витягнули з води, повідомили CBN у секторі комунікації поліції Кіровоградської області.

Під час пробіжки міським парком у вільний від служби час Анатолій Бондаренко побачив біля річки непритомну жінку. Її витягли з водойми, коли вона вже не дихала. Правоохоронець відразу викликав «швидку» та надав домедичну допомогу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Завдяки вжитим заходам жінка змогла зробити перший вдих. Дільничний перебував із потерпілою до приїзду медичних працівників.

Свій вчинок капітан поліції Анатолій Бондаренко не вважає героїчним.

Три роки він працює дільничним офіцером у Новомиргородському районі. Окрім професійних, правоохоронець має і спортивні досягнення. Він кандидат у майстри спорту з греко-римської боротьби. Нині у вільний від служби час поліцейський на громадських засадах у спортивному залі тренує дітей та підлітків.