На Гайворонській вузькоколійці тривають ремонтні роботи (ФОТО)

Перегляди: 1091

На Гайворонській вузькоколійці проходять ремонтні роботи, передає CBN з посиланням на Facebook-сторінку Гайворонської міськради.

Як повідомив спеціаліст дистанції колії Ігор Зброжек, працівники дистанції колії вже замінили близько півтора кілометра колії, а саме рейок легкого типу р24 на рейки важкого типу р50, що дало змогу посилити колію.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Замінили більше тисячі старих дерев’яних шпал на нові спеціальні залізобетонні шпали для вузької колії. До кінця року планується замінити ще близько двох кілометрів залізничних колій 750 мм.

Поки пасажирські потяги не курсують. Залізничники розраховують, що до кінця червня розпочнуть перевезення в напрямку Рудниці.

Напрямок до Голованівська не функціонує через відсутність рухомого складу - той, що є, потребує капремонту. Проте залізничники підтримують колію у робочому стані, проводяться обкошування і вирубка захисних зон, перевіряється технічний стан колії.

«Це означає, що у вузьколійки попри слухи є майбутнє, і, сподіваємось, воно світле і перспективне», - йдеться у повідомленні.