Аграріїв Кіровоградщини запрошують на онлайн-форум

Перегляди: 997

Аграріям Кіровоградської області пропонують долучитися до онлайн-форуму «Органічна Україна», який запланований на 23 червня.

Про це повідомила очільниця Департаменту агропромислового розвитку ОДА Марія Чорна.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Мета форуму – сприяти розвитку органічного сільського господарства. Ми маємо з’ясувати проблеми, а потім визначити, які саме кроки нам дадуть змогу підвищити рівень виробництва натуральних продуктів і їх споживання», – зазначила вона.

Захід проходитиме під патронатом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України, Громадської спілки виробників органічних сертифікованих продуктів «Органічна Україна» спільно з Кіровоградською ОДА.

Серед спікерів – засновник ТОВ «Торговий дім «Соєвий вік» Олександр Ушаков, регіональний представник Українського державного фонду підтримки фермерів Віктор Єгоров, директор ТОВ «Пчелич» Олександр Оньша та інші.

Форум стартує 23 червня о 10:00 й триватиме чотири години.

Участь безкоштовна за умови попередньої реєстрації за посиланням.

За детальнішою інформацією щодо участі у форумі слід звертатися до департаменту агропромислового розвитку ОДА за телефоном (0522) 24-74-71.