Винуватцю смертельної ДТП у Знам’янському районі оголосили підозру

Перегляди: 1310

За процесуального керівництва прокуратури Кіровоградської області оголошено підозру водієві, який, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, спричинив ДТП, у результаті якої одна людина загинула, а двоє зазнали значних травмувань.

Про це CBN повідомили у прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Підозру 51-річному водієві оголосили за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили загибель людини.

«Подія сталася 12 червня 2020 року пізно ввечері на автодорозі "Стрий – Тернопіль – Кропивницький – Знам’янка" неподалік села Суботці Знам’янського району. Водій автомобіля Renault Espace, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, грубо порушуючи правила дорожнього руху, не вибрав безпечну швидкість, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ», - сказано у повідомленні прес-служби.

У результаті зіткнення водій ВАЗу 1952 року народження загинув на місці ДТП, а двоє його пасажирів - чоловік та чотирирічна дитина - отримали тілесні ушкодження різного ступеня тяжкості.

У справі триває досудове розслідування.