Активісти пікетували Кіровоградську ОДА через політичні репресії (ФОТО)

Перегляди: 1785

Сьогодні, 18 червня, у Кропивницькому попереджувальну акцію для влади «Ні політичним репресіям!» влаштували активісти під будівлею ОДА, передає кореспондент CBN.

Прийшли з десяток активістів. Вони зазначили, що політику нинішньої влади люди не підтримують і вимагають її або змінити, або відкоригувати.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Учасники акції тримали в руках плакати з надписом «Ні політичнім репресіям!» та зображення учасника АТО Андрія Антоненка, якого наразі підозрюють у вбивстві журналіста Павла Шеремета. За словами члена координаційної ради руху опору капітуляції у Кропивницькому Сергія Запорожана, воєнний постраждав від політичних репресій.

«За останній рік ми бачимо, що в Україні систематично проти певної категорії людей здійснюється вибіркове переслідування, вибіркове правосуддя чи кривосуддя. Це колишні військові, волонтери. Людей переслідують під різними надуманими приводами за їхню патріотичну проукраїнську позицію. Це стало трендом, як зараз кажуть, рухом нашої нинішньої влади», - додав він.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN