У Кропивницькому відкривається онлайн-школа гідів

Перегляди: 1739

У Кропивницькому започаткували туристично-освітній проєкт «Онлайн-школа гідів Кропивницького – 2020».

Як розповіла CBN начальниця міського управління культури і туризму Анна Назарець, навчальний курс-інтенсив створений для гідів-початківців, супроводжувачів туристичних груп та менеджерів турагентств.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Цього року в нас уперше була прийнята програма розвитку туристичної галузі. В її рамках був запланований прес-тур, але через карантинні заходи внесли корективи», - сказала Анна Назарець.

До співпраці запросили членів громадської спілки «Всеукраїнська асоціація гідів», екскурсоводів, істориків та краєзнавців. Навчання триватиме два місяці і включатиме в себе дистанційні лекційні, семінарські, практичні заняття, майстер-класи та тренінги через сервіс Google Classroom і вебінари. Розпочати планують у липні – серпні. Ті, хто пройде навчальний курс-інтенсив, отримають відповідний сертифікат. Оплачуватиме навчання управління, учасники доплатять 400 гривень.

«Ми розраховуємо, що до нас звертатимуться гіди не тільки з нашого міста, а з усієї області. Пройшовши курс, вони зможуть привозити у Кропивницький на екскурсії дітей та дорослих», - додала Анна Назарець.

Заявки приймаються до 28 червня. Реєстрація на проходження навчального курсу за посиланням.

Нагадаємо, що минулого року у Кропивницькому провели першу театралізовану екскурсію містом.