Кіровоградщина: телеканал «Вітер» покаже мультсеріал «Книга-мандрівка. Україна» (ВІДЕО)

Перегляди: 1498

Телеканал «Вітер» покаже перший український мультсеріал, заснований на реальних подіях та нереальних пригодах українців.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Про це повідомляє CBN.

На глядачів телеканалу «Вітер» чекають пʼять сезонів мультсеріалу, а це 49 серій із вау-фактами про країну. Мультиплікаційні стрічки озвучують зірки: Остап Ступка, Тарас Тополя, Маша Єфросиніна, Педан і Анатолій Анатоліч, Майкл Щур, Яніна Соколова та інші.

Показ на телеканалі «Вітер» стартує невдовзі. Слідкуйте за нашими анонсами.

Довідка. Серіал створений на основі бестселера «Книга-мандрівка. Україна» від креативної агенції Green Penguin Media. Його місія – популяризація правдивої інформації про Україну та українських героїв, плекання гордості за свою країну.

В основі кожної серії лежать надзвичайні факти з історії, культури, мистецтва, географії, науки, що покликані не лише показати невідому Україну, але й заохотити глядача бути відкритим до її різноманітності, нових знань, надихати на дослідження і власні досягнення.

[embed]https://youtu.be/GaZ3W652_ZY[/embed]