«Слуги народу» у Кропивницькому розповіли, як готуватимуться до виборів на Кіровоградщині (ФОТО)

Перегляди: 1510

Обласний осередок «Слуги народу» очолив нардеп Олександр Дануца, передає CBN.

В регіональну раду партії, за його словами, входять Ігор Мурдій, Олег Тарасов, Микита Потураєв, Богдан Торохтій, Юрій Кузбит та Олег Воронько.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Сьогодні рада партії серйозно приступила до партійного будівництва. Адже ніхто, крім мажоритарників, не знає краще свій округ», — заявив Олександр Дануца і додав, що керівництво партії затвердило структуру обласного виборчого штабу.

Його очолив депутат міськради Кропивницького Михайло Бєжан.

«Сьогодні майже на 100 відсотків сформована структура. Приблизно 30 чоловік, які будуть працювати. Дуже сподіваюсь, що ми якісно зробимо роботу і будемо мати гарні результати. Не просто ми набирали людей. Всі вони проходили співбесіди в центральному штабі. Ті, хто займає ключові посади у штабі, зараз проходять навчання в Києві», — зазначив Михайло Бєжан.

За словами Олександра Дануци, вибори можуть бути перенесені, якщо уряд прийме рішення щодо складної епідемічної ситуації.

«На сьогоднішній день немає жодних припущень, що вибори можуть бути перенесені. Ми налаштовуємося на те, що вони відбудуться», — зазначив нардеп.

Приймальня «Слуги народу», яка знаходиться на вулиці Гоголя, за словами Олександра Дануци, працювала в президентську і парламентську кампанії, але під час карантину була закрита і перейшла в режим онлайн. З наступного тижня вона повернеться до штатного режиму.

За словами нардепа, партія вже має кандидатів на посади міських головів міст обласного підпорядкування.

«Є всередині партії по кілька потужних кандидатур на кожну посаду. Люди, які виявили попереднє бажання балотуватися на керівні посади від партії, проходять перевірки. Ми готові у великих містах провести справедливий об'єктивний внутріпартійний праймеріз і висунути порядну адекватну ефективну людину», — розповів керівник обласного осередку партії та запевнив, що імена оприлюднять найближчим часом.

ФОТО Ігоря Філіпенка, CBN.