Балонь підставив всю структуру «Слуги народу» як партії. Анонс ток-шоу «Просто – не просто»

Перегляди: 2502

«Я взагалі дуже критично був настроєний до Андрія Балоня», – зізнався від час ток-шоу «Просто – не просто» на телеканалі «Вітер» журналіст, телеведучий, медіаексперт Андрій Богданович, коментуючи затримання НАБУ очільника Кіровоградської ОДА за вимагання хабара в 1,8 мільйона гривень.

За словами телеведучого, він не побачив ніяких економічних проривів на Кіровоградщині, не зважаючи на високий рейтинг серед голів ОДА, який був насправді результатом роботи його попередника.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я нічого доброго не бачив. Плити, які були зірвані в аеропорту, стали останнім цвяхом. Він закрився з самого початку і від ЗМІ і від кіровоградців», – акцентував увагу журналіст на комунікації виконавчої влади з четвертою.

На його думку, дії Андрія Балоня підірвуть довіру людей до усіх «слуг народу».

«Балонь підставив усю структуру «Слуги народу» як партії. Дануцу підставив, Бєжана підставив, Зеленського підставив. У мене шок. Людина на такій посаді отримує мільйон 800 тисяч гривень кешем і не боїться нічого», – зазначив медіаексперт.

На думку Андрія Богдановича, це свідчить про те, що вся структура повністю прогнила, що вони звикли так працювати.

Подробиці дивіться в ефірі ток-шоу «Просто – не просто», присвяченого затриманню на хабарі очільника області Андрія Балоня, сьогодні о 19:15.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як затримували Андрія Балоня. Хронологія (ФОТО)