ФК «Олександрія» поступився ФК «Колос»

Перегляди: 1063

Сьогодні, 27 червня, пройшов матч між ФК «Олександрія» та ФК «Колос».

Про це йдеться на офіційному сайті ФК «Олександрія», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Матч обидві команди розпочали активно, на першій стартовій хвилині вже обмінявшись небезпечними моментами.

Перші 15 хвилин не визначили явного фаворита. Суперники намагалися грати на зустрічних курсах.

Не зважаючи на рівну гру, господарям вдалося відзначитися забитим м’ячем першими. Лисенко, отримавши пас на хід від Морозка, зробив забігання в штрафний майданчик олександрійців і пробив в дальній від Юрія Паньківа кут, не залишивши жодного шансу голкіперу.

Олексій Довгий майже одразу втратив чудову нагоду відігратися. Після стрімкої контратаки містян, Олексій на завершальній стадії пробив невлучно.

«Колос» використовував всі свої напівмоменти, і це приносить результати. Після удару ковалівця в штрафному майданчику, круглий зрикошетив, і від ноги нашого гравця, закотився у ворота. Юрій Паньків в цій ситуації був безсильний.

У олександрійців, навпаки, були непогані загострення, проходи флангами, кілька небезпечних атак.

Під завісу першого тайму два поспіль кутових на ворота «Колоса» були чи найнебезпечнішими моментами за другу половину першого тайму. Двічі, після ударів Євгена Банади та Кирила Ковальця, команду рятував кіпер Волинець.

На початку другого тайму Кирило Ковалець відроджує інтригу в цьому матчі, забиваючи у ворота господарів. При цьому гравець зробив все сам. Отримавши пас, він, увірвався до штрафного майданчика, обіграв одного, потім іншого, і вже потім влучно пробив у кут воріт.

Майже одразу ковалівці втратили свою нагоду. Після швидкої контратаки, Лисенко виходив віч-на-віч з голкіпером, але Юрій Паньків на виході зіграв надійно, відбивши м’яч.

Олександрійці за рахунок швидких дій в атаці намагаються забити другий гол, при цьому гравці «Колоса» не відсиджуються у захисті, організовуючі контратаки у відповідь.

Чергову нагоду втратили олександрійці в середині другого тайму. Максим Третьяков отримавши пас в районі центрального кола, увімкнувши швидкість, змістився по центру, віддавши пас на Кирила Ковальця, який увірвався до штрафного майданчика. Той віддав пас низом на Артема Сітала, який мав замикати цю чудову передачу. Після його дотика, м’яч пройшов поруч зі стійкою. Сітало втратив явний гольовий момент, не влучивши у ворота господарів поля.

Останні хвилини матчу виявилися дуже нервовими для нашої команди. Виглядаючи переконливіше на вістрі атаки, ніж суперник, гравцям «Олександрії» нічого конструктивного придумати не вдалося для того, щоб врятувати цей матч.