У Кропивницькому активісти протестують проти політичних репресій (ФОТО)

Перегляди: 3297

Сьогодні, 28 червня, у Кропивницькому активісти Руху Опору Капітуляції протестує проти політичних репресій на площі Дружби народів, передає кореспондент CBN.

За словами активістів, головна мета заходу – відзначити День Конституції, застерегти владу від кроків у бік здачі національних інтересів України та ініціювати перейменування площі Дружби народів на честь волонтера і активіста Романа Бойка, який там мешкав.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Минув лише один рік після обрання шостого президента, як конституційний лад в Україні опинився під загрозою. Зеленський вніс на розгляд Верховної Ради законопроєкт "Про народовладдя", завдяки якому в подальшому планує капітулювати перед Росією, подарувавши їй Крим. В той же час у Кропивницькому досі є площа "Дружби народів", яка символізує єдність України з ворожою державою - Росією, яка на нас напала і захопила наші території. Це неприйнятно», - зазначив координатор Руху опору капітуляції Кропивницького Дмитро Сінченко.

Всього на акцію прийшло близько десятка жителів міста.

Фото Ігоря Філіпенка