Кропивницький: ведуча телеканалу «Вітер» стала радницею члена Нацради з питань телебачення та радіомовлення

Перегляди: 2215

Радницею члена Нацради України з питань телебачення та радіомовлення Максима Онопрієнка стала ведуча ток-шоу «Просто не просто» на телеканалі «Вітер» Дарина Романська.

Як розповіла CBN телеведуча, вона абсолютно не вагалася, чи приймати пропозицію, і владнавши питання з власними проектами, приступила до роботи.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як радниця Дарина бере участь у проектах, які впроваджує Максим Онопрієнко. Зокрема, щодо українського мовлення на прифронтових територіях, що пов'язано з інформаційною безпекою країни.

«Крім того, Максим ініціював проект Media Change Ukraine. Телеканал «Вітер» теж приєднався до нього. Це допомогло регіональним мовникам впоратися під час карантину. Проект полягає в тому, що регіональні телеканали можуть обмінюватися контентом», — розповіла Дарина Романська.

Зараз цей проект увійшов у другий етап — медіатренінгів. Невдовзі оголосять час проведення вебінарів для працівників регіональних телеканалів.

«Більшу частину своєї професійної діяльності я працювала саме на регіональному телебаченні. В нас є такий собі комплекс меншовартості. На великих каналах робиться щось величезне, а що ми... Проте глядач більше довіряє саме регіональному телебаченню. Є величезна перевага в ідеях, бо глядач не баче себе на великих каналах.

Зрозуміло, що крім технічного забезпечення, потрібно допомагати кадрам розвиватися. Представники регіональних мовників повинні зрозуміти, що вони реальний конкурент національним телеканалам. Для споживача інформації важливіший контент, і саме контент має бути орієнтований на свою аудиторію», — розповіла Дарина Романська про стратегічні напрямки своєї роботи.

Втім телеведуча впевнена, що ніщо не заважатиме їй продовжити свій проект на телеканалі «Вітер».