На Кіровоградщині хлопець пірнув у річку та зламав шийні хребці

Перегляди: 22098

Сімнадцятирічний житель Цибулевого Знам'янського району Станіслав Савченко пірнув у річку в Богданівці Долинського району та зламав шийні хребці.

Про це CBN розповіла мама постраждалого Антоніна.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Хлопець поїхав до друга в село Богданівка Долинського району, аби поплавати в річці. Про те, що пірнати не можна через скати на дні, хлопця ніхто не попередив.

В обласній дитячій лікарні він знаходиться вже третій день. За цей час йому зробили одну операцію. Скільки втручань буде в майбутньому, невідомо.

Внаслідок удару юнак пошкодив шийний відділ, а осколки хребців спричинили набряк спинного та головного мозку. Весь цей час поруч з постраждалим була його мама — Антоніна Савченко. За словами жінки, хлопчик знаходиться у свідомості, все розуміє, але кінцівками ворушити не може.

Точна сума, необхідна для подальшого лікування Станіслава, наразі невідома, але звідки брати гроші, його мама не знає, адже вона не працює та має ще трьох дітей. Лікарі зазначають — поки незрозуміло, чи буде хлопець ходити: вчасне лікування та реабілітація дають лише малий шанс на повне одужання.

Переслати допомогу 17-річному Станіславу Савченку можна на картку 4790 7299 0846 4498.