Набережна, Палац танцю і площа: яким побачили Кропивницький призери конкурсу від «Перспективи міста» (ФОТО)

Перегляди: 1514

Переможців конкурсу дитячих малюнків «Перспектива міста-2025» визначили у Кропивницькому.

Конкурс оголосила партія місцевого розвитку «Перспектива міста», повідомляє CBN з посиланням на офіційну сторінку «Перспективи міста» у Facebook.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У конкурсі взяли участь більше 50 дітей різного віку. Завданням було зобразити Кропивницький таким, яким діти бачать його через п’ять років. Малювали учасники конкурсу фарбами та олівцями. Днями журі конкурсу визначило кращі роботи.

«Кращими журі обрали роботи з європейською Набережною, сучасною головною площею міста та Палацем танцю, якого так бракує Кропивницькому! Переможцями стали шестирічні Денис Юденко та Ульяна Кузьмінська, Аліна та Михайло Лисенки віком десять та чотири роки. Усі отримали обіцяні подарунки: 3D-ручку, Bluetooth-колонку та бездротові навушники відповідно. А кожному учаснику "Перспектива міста" подарувала набори для малювання та брендовані альбоми. Вітаємо переможців і дякуємо за участь у нашому конкурсі! Перспектива міста - діти!» - йдеться у повідомленні.

[gallery link="none" td_select_gallery_slide="slide" td_gallery_title_input="Фотогалерея" ids="72605,72606,72607,72608,72609,72610,72611,72612,72613"]