Хлопець, який зламав хребет, стрибаючи у річку в Кропивницькому районі, - у важкому стані

Перегляди: 15090

19-річний Анатолій Баутін, який 6 липня, стрибаючи у річку в Кропивницькому районі, зламав хребет, знаходиться у важкому стані.

Про це кореспонденту CBN повідомила мама постраждалого Тетяна Баутіна.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Дуже важкий стан. Йому стало гірше, тому що в нього всі органи опущені. Я була у нього, їсти він відмовляється. Зараз йому дуже важко», - розповіла жінка.

Через травму постраждалий не відчуває кінцівок. Рятують Анатолія в обласній лікарні. За словами Тетяни Баутіної, лікарі ніяких прогнозів не дають.

«У нього повністю зміщений хребет. Він роздроблений на частини. У нього був перелом усього тіла. Тобто, коли його забирали в лікарню, то він не відчував ні рук, ні ніг. Як нам сказав лікар, то рухомою в нього залишилася тільки голова», - додала вона.

Вже завтра 19-річному хлопцю планують зробити першу операцію. Анатолій - один із п’яти дітей. Тож зараз родині дуже потрібна допомога небайдужих.

Переслати допомогу 19-річному Анатолію Баутіну можна на картку ПриватБанку 4149499127889416 (Людмила Ваховська) та на карту Ощадбанку 5167802000873247 (Володимир Скрипниченко).

Нагадаємо, волонтер з Кропивницького Володимир Скрипниченко збирає 37 тисяч гривень на порятунок свого 19-річного сина Анатолія Баутіна.