Вихідця з Кропивницького призначили заступником голови Держслужби України з питань праці (ФОТО)

Перегляди: 2036

Нашого земляка Ігоря Гоцула призначили першим заступником голови Державної служби України з питань праці.

Про це повідомляє CBN з посиланням на телеграм-канал народного депутата України Олексія Гончаренка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сам посадовець під час розмови з кореспондентом CBN своє призначення підтвердив.

Ігор Гоцул народився в Одесі, але з дитячих років проживав у Кіровограді. Закінчив середню школу №6. Ще під час навчання у ній долучився до активних занять легкою атлетикою в групі заслуженого тренера України Володимира Іванця. Неодноразово перемагав та був призером першостей області у спринті, гідно виступав у всеукраїнських змаганнях.

Пройшов шлях від арбітра-початківця до одного з провідних фахівців суддівського корпусу країни і, отримавши міжнародне визнання, став офіційним суддею Європейської легкоатлетичної асоціації. Один із засновників та керівників Федерації легкої атлетики Кіровоградської області.

У 2001-му став на чолі руху по відновленню в Кіровоградській області фізкультурно спортивної організації «Спартак». У грудні того ж року на установчій конференції був обраний головою обласної організації. Згодом був запрошений на роботу до Києва, де став генеральним секретарем Федерації легкої атлетики України.

8 листопада 2012 року Ігоря Гоцула обрали президентом Федерації легкої атлетики України, яку він очолює в даний час. 23 березня 2014-го розпорядженням Кабінету Міністрів України був призначений заступником Міністра молоді та спорту України – керівником апарату, а 18 грудня цього ж року – першим заступником Міністра молоді та спорту України. Цю посаду він обіймав до 2019-го.

У 2014 році Ігоря Гоцула було обрано віце-президентом Національного олімпійського комітету України. В 2018-му – переобрано на другу каденцію.

Ігор Гоцул очолює наглядову раду Національної антидопінгової агенції.

Нагадаємо, уродженця Кіровоградщини призначили заступником голови Нацагентства з питань держслужби.

[caption id="attachment_72786" align="alignnone" width="640"] http://uaf.org.ua/[/caption]