Мер Кропивницького наказав привести до ладу усі дитячі та спортивні майданчики

Перегляди: 1683

Міський голова Кропивницького Андрій Райкович дав доручення керівникам ЖЕО та головного управління ЖКГ у найкоротші терміни привести до ладу усі дитячі майданчики в місті, передає CBN з посиланням на пресслужбу міськради.

«Зараз літня пора, через карантин далеко не всі родини повезуть дітей до моря. І таборів цього року менше. Значить, на дитячих майданчиках дітвора проводить значно більше часу. Тому ці майданчики повинні бути облаштовані, пофарбовані, бур'яни викошені, лавочки, грибочки, пісочниці полагоджені. Вимагаю, щоб ця робота була виконана на майданчиках кожного ЖЕО в найкоротші терміни», - зазначив Андрій Райкович.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Крім того, перевірять усі спортивні майданчики.

Окремо Андрій Райкович звернувся до керівників патрульної поліції з вимогою посилити чергування в мікрорайонах у вечірні і нічні години.

«Мені приходять скарги від містян, що вечорами у дворах на майданчиках розпивають спиртне, в пісочницях знаходять шприці, а це недопустимі речі. Вранці туди приходять діти! Де безпека?!» - обурився Андрій Райкович.