У Кропивницькому востаннє вийшла в ефір «Ранкова кава»

Перегляди: 1598

Сьогодні, 14 липня, востаннє на телеканалі UA:Кропивницький вийшло в ефір ранкове шоу «Ранкова кава», повідомляє CBN.

Протягом десяти років програма дарувала заряд бадьорості і гарного настрою, свіжу інформацію та корисні поради кропивничанам.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Це завершення цілої епохи. Незважаючи на те, що я тут давно не працюю, так складно прощатися, відпускати. Чесно кажучи, я до цього часу не вірю в те, що проект закінчився. Я згадую його з величезною вдячністю, теплом, сміхом і величезною любов'ю», — поділилася враженнями Марія Мельник, яка була ведучою програми шість років.

«Я ще студенткою була, пам'ятаю, на пари після ефіру бігала. Ми працювали тиждень через тиждень. Один тиждень я приходила без макіяжу, але вчасно і підготовленою. А другий — постійно запізнюючись і в бойовому мейку», — розповіла ведуча.

Зараз Марія працює на телеканалі «Україна», де веде шоу «Ранок з Україною».

«Для мене одним з найбільших страхів було вийти в ефір і сказати "Доброго ранку, ранкова кава"», — зізналася ведуча.

[caption id="attachment_73185" align="aligncenter" width="640"] Марія Мельник та Дмитро Крендель[/caption]

Тепер зустрічати ранок кропивничани будуть зі всеукраїнською програмою «Ранок на Суспільному», в якій прийматиме участь в тому числі і Кропивницька філія Суспільного.

«“Ранок на Суспільному” філії виготовлятимуть спільно за принципом «усі для всіх». Програма триватиме 2,5 години, 70% контенту вироблятимуть команди в регіонах, 30% створюватимуть працівники Київської філії. Проєкт має на меті об’єднати велику аудиторію Суспільного, згуртувати філії довкола викликів і досягнень країни, показати локальні історії широкому колу глядачів», — йдеться у повідомленні на сайті UA:Кропивницький.