Екскерівник юстиції Кіровоградщини може зайняти посаду в Мінрегіоні

Перегляди: 2353

Посаду заступника директора Департаменту - начальника відділу північних регіонів Департаменту впровадження пріоритетних проектів регіонального розвитку в Міністерстві розвитку громад і територій України може отримати колишній начальник управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул.

Відповідна інформація міститься у декларації Вадима Гуцула в єдиному державному реєстрі електронних декларацій, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У коментарі CBN Вадим Гуцул розповів, що «конкурс пройдено, документи подані, триває спецперевірка».

Він зазначив, що має юридичну та економічну освіту, п’ятирічний досвід керівництва управлінням і, відповідно, реалізації будь-яких проектів, що фінансуються за бюджетні кошти.

«На конкурс свою кандидатуру я подавав не тільки в Мінрегіон, але тут мені подобається, що це міністерство зараз є одним з лідерів впровадження реформ. Наприклад, реформи децентралізації. А департамент якраз і займається впровадженням проектів розвитку територій і громад, які реалізуються в тому числі за рахунок Державного фонду регіонального розвитку та кошти, що виділяються на соціально-економічний розвиток окремих територій. Саме тут я бачу для себе можливість реалізуватися і показати конкретні результати», - розповів Вадим Гуцул.

Нагадаємо, що Кабінет Міністрів скоротив кількість управлінь юстиції з 27 головних територіальних до восьми міжрегіональних. Під ліквідацію потрапило й головне управління юстиції у Кіровоградській області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ексначальник управління юстиції Кіровоградщини влаштував благодійний день народження