Поліція Кіровоградщини продовжує «косити» мак і коноплі

Перегляди: 844

На Кіровоградщині триває щорічна операція «Мак».

Про це CBN повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Практичний етап комплексу оперативно-профілактичних заходів триває на території області півтора місяці. Від початку проведення відпрацювання поліцейські вилучили більше 8 тисяч нарковмісних рослин, із яких понад 6,4 тисячі конопель, решта – маку.

За результатами вжитих заходів розпочато 61 кримінальне провадження за ст. 310 (посів або вирощування снотворного маку чи конопель) Кримінального кодексу України.

12 особам вже повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення. Одну особу притягнули до адміністративної відповідальності за ст. 106-2 КУпАП.

«Інформацію про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, можете повідомити на телефон гарячої лінії управління протидії наркозлочинності 095-189-43-50 або на електронну пошту кirovohrad@antidrug.gov.ua чи безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Віктора Чміленка, 41», - сказано також у повідомленні.